- رهبر عزیزمان در سخنرانی امروز خود، هفت ویژگی برجسته امام راحل (ره) را برشمردند و نسبت به تحلیل های سطحی، غیرواقعی و تحریف شده از شخصیت آن یگانه ی دوران هشدار دادند. - فرمودند، ویژگی های اصلی امام (ره) به این هفت مورد محدود نمی شود و از نخبگان خواستند تا در مورد سایر ویژگی هایی که بیانگر اصالت و هویت واقعی آن بزرگوار است، اظهار نظر کنند.
- من هم یک مورد اضافه می کنم که شاید رهبری عزیز، در این جایگاه صلاح ندیده اند خودشان ورود کنند و آن هم مسأله مهم "ولایت فقیه" است.
- با یک جستجوی ساده در آرشیوها، به راحتی می شود نگاه، بیان و رفتار حضرت امام (ره) را در این خصوص مطلع شد. انتخاب من از آرشیو، مواجهه ی فکری ایشان با رئیس جمهور وقت (حضرت آیت الله خامنه ای) است که در نامه ١٣٦٦/١٠/١٦، امام امت ابعاد ولایت فقیه را خیلی گسترده تر ترسیم می كنند. - در این نامه امام (ره) می فرمايد: "... حکومت که شعبه ای از ولایت مطلقه رسول الله است، یکی از احکام اولیه است و مقدم بر تمام احکام فرعیه، حتی نماز و روزه و حج است. حکومت می تواند قراردادهای شرعی را که خود با مردم بسته است، در مواقعی که آن قرارداد مخالف مصالح کشور و اسلام باشد، یک جانبه لغو نماید. حکومت می تواند هر امری را چه عبادی و چه غیرعبادی، که جریان آن مخالف مصالح اسلام است، از آن مادامی که چنین است جلوگیری کند ..." (صحیفه نور - ج٣٠ -ص١٧٠)
- و در نامه ى ديگرى نيز فرمودند: "جنابعالى... در بين دوستان و متعهدان به اسلام و مبانى اسلامى از جمله افراد نادرى هستيد كه چون خورشيد روشنى مى دهيد". - همچنين در جاى ديگرى فرمودند: "این که در قانون اساسی است، بعضی از شئونات ولی فقیه است نه همه شئون ولایت فقیه" (صحیفه نور - ج١١ - ص١٣٣)
- حال اگر خواص ما، به ويژه برخى از مدعیان پیروی از امام (ره)، این ویژگی و اینهمه سفارش از سوی امام راحل (ره) را نصب العین قرار دهند آیا وضعیت کشور و مردم بهتر از این نخواهد شد؟