کد خبر: ۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷
مطالعه ی تاریخ آمریکای لاتین، شیرین و عبرت آموز است

- مطالعه ی تاریخ آمریکای لاتین - مهد انقلاب هاى ضد استعماری - شیرین و عبرت آموز است.

- سرگذشت مردان و مردمان بزرگی که بیش از ٢٠٠ سال است علیه استثمار و استعمار اسپانیا، پرتغال و ایالات متحده مبارزه کرده و می کنند.

- "سیمون بولیوار" رهبر بزرگ آنان است. در سال ١٧٨٣ در کاراکاس به دنیا آمد و در سال ١٨٠٤ در سن ٢١ سالگی با اندیشه و آرمانی بلند که اتحاد همه کشور های آمریکای لاتین بود حرکت تاریخی اش را آغاز کرد. انقلابیون و آزادی خواهان از همه ی این کشور ها به او پیوستند و ارتش او موفق شد پایتخت های بزرگ مستعمراتی مانند کاراکاس، بوگوتا، کوئیتو، لاپاز، لیما، سانتیاگو، بوینس آیرس را آزاد کند. نگاه فراملیتی او تا سال ها بر رهبران انقلابی این قاره حاکم بود. "فیدل کاسترو" کوبایی اولین ارتش خود را در کلمبیا تشکیل می دهد و "ارنستو چه گوارا" آرژانتینی در گواتمالا، کوبا و بولیوی مبازه می کند و "ماکسیمو گومز" دومینیکنى در کوبا.

- "بولیوار" در ٤٧ سالگی به علت بیماری سل از دنیا رفت. در تهران بلواری به نام اوست.

- سیاست های شیطنت آمیز و مداخله جویانه ایالات متحده با استفاده از نیرو های مرتجع بومى و زمین داران بزرگ در دهه های بعد، زمینه ی حضور استعمار جدید را در این منطقه فراهم می کند ولی ادامه ى انقلاب ها در کوبا، نیکاراگوئه، ونزولا، بولیوی و ... هرگز برای آمریکایی ها در حیاط خلوت خود آرامش به همراه نداشته است.

- عکس، مربوط به ملاقات من با "دانیل اورتگا" رئیس جمهور انقلابى نیکاراگوئه است که در پایان ملاقات، مشاوره ای فنی برای استقرار فرستنده های زمینی به او داده می شود.

- راه اندازی شبکه ی تلویزیونی هیسپان تی وی به زبان اسپانیولی اقدام مهمی از سوی جمهوری اسلامی ایران برای برقراری ارتباط با کشور های این قاره است.